Wednesday, 19 December 2012

Awak Kenape Awak Bagi Saya Harapan Palsu ??

Assalammualaikum :)

                 ‎(◠‿◠) saya pernah SETIA,
tapi DIDUAKAN..(╯︵╰,)
(◠‿◠) saya pernah PERCAYA,
tapi DIKHIANATI..(╯︵╰,)
(◠‿◠) saya pernah MENCINTAI,
tapi DISAKITI..(╯︵╰,)
(◠‿◠) saya pernah MEMILIKI,
tapi akhirnya KEHILANGAN..(╯︵╰,)
(◠‿◠) saya pernah JUJUR,
tapi DITIPU..(╯︵╰,)
(◠‿◠) saya pernah BERHARAP,
tapi harapan tu cuma SIA-SIA..(╯︵╰,)

awak2 lelaki2 and perempuan2 diluar sana kenape suke sangat bagi harapan palsu kat orang lain sdngkn hati awak tidak prnh ade pde psngan awak sendiri ??.....ishhh!! tak baiklh buat mcm tu -;- ....klau dh tau korng tak suke die dan hnye nak mmpermainkn prasaan die baik tak payah =='.....suke sngat nk sakitkn hati org wana hempuk ngn kuali bru tau :p....hehehehehe :3 ...krang tlng lh hargai psngan korang klau betul2 psngan anda tu mncintai anda :) ...korang suke ke tngk die trluke ?!-wana mrh ni =.= -

moral of the story :D - jagelh pasangan anda selagi hati mereke msh ade pde anda :) ..' klau dh tak nak tu pndai2 lh ye nk pulng kn hati dieorg semule :3 TAKE A NOT .....bye2

Alhamdulillah :') Tq Allah

Assalammualaikum :)

              ya allah wana bersyukur pade mu kerane telah mengurniakan orang yg penyayang and caring kan wana :) ....time wana sedih dieorg semue ade untuk support wana ....bile  time wana jatuh dieorg semue akan back up wana dri belakang .....bile wana bnyk masalah dieorg akan cube bgi motivasi kat wana supaye wana kuat ....and bile time wana nangis dieorg semue ade disisi wana untuk mgelapkan air mata wana .... ya allah hambe mu ini bersyukur atas nikmat yg diberi :')....wana harap tiade sesiape yg akan rampas dieorg semue dri wana , wana x rela sbb wana syg dieorg sngt-sngt :'3 .....jngn ambik dieorg dri wana okey klau tidak nnti wana sepak jatuh dalam gaung :p ....bye2

Will Miss This Moment Very Much

Assalammualaikum :)

           harini best sngt sbb dpt hang ngn kawan2 ...ya allah best nye dapat tengok muke dieorang rindu gile :'D.....tq to teacher ila cause treat us at secret recipe :3 tq so much ......hehehe berkat dpt A bi .....:)
pastu abang and cousin wana pun join sekali :) ...ya allah best nye ...tq too you allah :')....sebab bagi wana orang yang penyayang :3 ......tu jelah untuk hrini bye2

Monday, 17 December 2012

Saya Sayang AwakTapi Maafkan Saya T_T

Assalammualaikum :)

               Ya allah! sedihnye bila awak cakap macam tu dekat wana :'(....terluka gila hati wana ni tak terkata :'(....wana mintak putus ade sebab , wana taknak kena macam dulu disakiti dan cuma dipermainkan perasaan ..... wana jadi serik sebab tu wana mintak putus tapi awak tak paham keadaan wana .....awak tak akn pernah faham langsung ....wana sayang awak sangat-sangat ...tak ada langsung niat dalam hati wana untuk putus dengan awak ....wana dah cuba untuk kekal kan hubungan kita tapi wana tak mampu T_T ....wana terlalu ikut kan hehendak hati ...i'm so sorry :'( please forgive meT_T.....tapi hati wana terus terluka bile awak cakap wana tak setie ade lelaki lain ...memang wana mengaku wana banyak kawan lelaki tapi kiteorg semue dah macam adik-beradik.... hati wana cuma untuk awak tapi awak tu sebenarnye yang tak setie awak dengan wana baru putus sehari tapi awak dah ade pengganti wana ...kejam lagi ke keputusan wana untuk putuskan awak .....lepastu awak sound wana tanpa sebab2 yang munasabah ....awak cakap mcm2 kat wana , tapi wana cube bersabar selagi wana mampu ....walaupun kite dah putus wana cube jaga perasaan awak ....wana tak cari pengganti awak walaupun ramai yang mintak couple dengan wana ....wana tak nak hati awak terluke lebih dalam ...tapi awak sebaliknye :') tapi tak pe walaupun hati wana ni dah hancur wana faham mungkin semue ni salah wana sebab mintak putus dulu ......awak2 maafkan wana ye sebab wana tak mampu untuk bahagia kan awak .....mungkin capital 's' awak sekarang boleh bahagia kan awak .......salam sayang tu my ex :'D

Wednesday, 12 December 2012

12 disember 2012

Assalammualaikum =)



             nmpak x tarikh kat atas tu =3 .....ade sesuatu yg happy gile2 trjdi pde tarikh tu ="D....tpi secret lahh mne bleh kasi tau =p...heheehhe nnti2 lah wana kasi tau ;D ..... klau wana rajin wana cite ehh =D ....okey lah bye2

Tuesday, 11 December 2012

Sweet Gile Diaorang Ni :)

Assalammualaikum :)

          
              korang sihat tak ?? kalau sihat alhamdulillah .....wana bersyukur sebab masih diberi peluang untuuk hidup di bumi Allah S.W.T ni :')....



              









Hehehehe yang atas tu abang angkat wana yang bawah tu cousin wana ......=D
i love them very much =') ...... sape ambik diaorang dari wana , wana pancung kepale heheheh =3 kidding......sebenarnye wana jeles tengok diaorang tak pernah gaduh .....pandai jaga hubungan dan menghormati satu sama lain ='D ..... kalau wana nak jadi macam diaorang memang taklah hahahaha maklumlah memang tak suka bercinta =')......sampai sini je lah wana cerita pasal diaorang ye ! bye2

Miss My Friends So Much

assalammualaikum :)

         harini wana sedih sangat sebab dah jarang-jarang dapat jumpa kawan-kawan :(
diaorang pun dah sombong dengan wana ..... wana sedih sangat-sangat :"(.....hope sangat hubungan kitaorang semua macam dulu miss that moment very much.....rindunya kat diaorang semue :'(.....korang tak rindu wana ke ?? .... wana rindu gila kat korang ....harap-harap tahun ni bukan pertemuan terakhir untuk kita semua ..... 


 cukuplah harini wana dah tak larat nak nangis btw tq for ain and nabil cause make me this blog tq guys :') love both of you ..... okey lah bye2